Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989
Melyik a legjobb lábápoló?

Melyik a legjobb lábápoló?

Ha most levennéd a zoknid, sérülésmentes, egészséges, puha, száraz lábfej bukkanna elő ép körmökkel? Megállná a helyét akár egy szandálhirdetésben is? Ha nem, akkor itt az ideje a tudatos lábápolásnak, ami nem csak a látszat miatt fontos, bár a jó közérzethez az is hozzájárul.

A lábápolással az emberek legnagyobb része nem szívesen foglalkozik rendszeresen, mindig sajnálja rá az időt, a pénzt és az energiát. Úgysem látszik – gondolják sokan, és valljuk be, igazuk is van. A lábfej ugyanakkor egész nap jelentős igénybevételnek van kitéve. Járás vagy az egész napos állómunka közben viseli a test súlyát, ráadásul ezt nem mindig egy kényelmes cipőben, főleg nem mezítláb, hanem legtöbbször zárt, rosszul szellőző lábbeliben teszi. A kisebb hámsérülések, bőrkeményedések nyomán berepedező bőr és a lábizzadás miatt fennálló nedves környezet baktériumok megtelepedésének nyithat utat, nem beszélve a nagyon gyakori gombásodásról és a lábszag kialakulásáról. Utóbbi ugyan tényleg nem látszik, de nagyon is jól érződik, sokszor kínos társasági pillanatokat okozva az érintetteknek.

A legjobb lábápoló kiválasztásakor tehát fontos szempont az egyszerű használat, hogy egy fárasztó nap végén ne kelljen sokat a láb kozmetikázásával vacakolni. Mi számít még?

  • A legjobb lábápoló regenerálja a lábfej bőrét és megerősíti annak védelmi képességét a külső kórokozókkal szemben.
  • Megszünteti a lábizzadást.
  • Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után.

A VARGA Lábspray-ben található gyógynövények sokasága egymás hatását erősítve csökkenti a lábfej igénybe vett bőrének repedezettségét, segíti a hámsérülések gyógyulását és megszünteti a lábszagot okozó lábizzadást.

A zsálya és a tölgyfakéreg kivonat izzadáscsökkentő hatásának köszönhetően a lábápolás nemcsak elfedi a kellemetlen szagokat, hanem kialakulásukat is megakadályozza. A bojtorján- és a csalánkivonat segít helyreállítani a lábfej bőrének egyensúlyát, a torma és a somkóró kivonata a helyi keringés élénkítésével a bőr saját megújulási képességét támogatja. A körömvirág és a kamilla megnyugtatja és puhává teszi a bőrt, a C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag csipkebogyó kivonat pedig erősíti természetes védekezőképességét.

A VARGA Lábspray fejlesztése során fontos szempont volt, hogy könnyen alkalmazható legyen: a spray kiszerelésnek köszönhetően gyorsan felszívódik. Naponta mindössze néhány fújásra van szükség – egy hét elteltével pedig már a heti egyszeri alkalmazás is elég lehet!