Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989
Mit várhatsz a Varga hajhullás elleni készítmények használatától?

Mit várhatsz a Varga hajhullás elleni készítmények használatától?

A VARGA Hajhullás elleni cseppek rendeltetésszerű használata 2 – 8 hét alatt megállíthatja a túlzott mértékű hajhullást. A hatóidő hosszúságát sok tényező befolyásolja, úgy mint a hajhullás mértéke és kiváltó okai, különböző hajkezelések, fodrászati eljárások, stb.

Kedvezőbb esetben már a használat második-harmadik hetében szemmel látható változás észlelhető, sokkal kevesebb a kihullott hajszál fésűben, hajmosáskor a lefolyóban.

Igazán jelentős javulást azonban 1 – 2 hónap elteltével lehet érezni, ekkorra már nemcsak a hajhullás csökkenhet jelentős mértékben, de akár már az újbóli hajnövekedés is megfigyelhető lesz. Ezek az új hajszálak először apró, pihés formában, úgynevezett „babahaj”-ként jelennek meg a fejbőrön, majd növekedésükkel egyre erősödnek és erős, egészséges, fényes hajszálakká válnak.

A 2. hónap végére általában mindenki a hajhullás megszűnését, új, egyre erősödő hajszálak megjelenését tapasztalja. Innentől lehet ritkítani a hajcseppek használatát, a meglévő állapot fenntartására heti 3-4 alkalommal napi egyszeri használat javasolt.

Ahhoz, hogy ez a kedvező változás létrejöjjön, a Hajhullás elleni cseppek használatát kúraszerűen kell végezni, beépíteni a napi rutinba. Kezdetben érdemes naponta kétszer használni, reggel és este, nagyon erős hajhullás esetén akár naponta többször is használható.

VARGA Hajerősítő cseppek kimerült, töredezett hajra

A VARGA Hajerősítő cseppek kifejezetten az igénybe vett, festéstől, hajszárítástól, egyéb fodrászati kezelésektől szárazzá, töredezetté, fénytelenné vált női haj számára lett kifejlesztve. A Hajerősítő cseppek rendszeres használata tápanyag tartalmának köszönhetően a hajhagymákba felszívódva azokon keresztül a hajszálakba jutva erőssé, fényessé, egészségessé, ellenállóbbá tehetik a hajat, így tartást adva a hajszálaknak. Kúraszerű használat esetén már 6-8 hét elteltével szembetűnő lehet a változás.

Figyelem: Javasoljuk, hogy erős hajhullás esetén a Hajhullás elleni cseppek és a Hajerősítő cseppek készítményt felváltva alkalmazd, lehetőleg reggel a Hajerősítőt, este a Hajhullás elleni készítményt.

Varga Gyógynövényes sampon

Koncentrált gyógynövényi hatóanyagai táplálják és regenerálják a hajhagymákat, biztosítják a haj egészségét. Használd a Hajhullás elleni, illetve a Hajerősítő készítményekkel együtt, a sampon kiegészíti ezek hatását. Kellemes, gyógynövény illatú samponunk alaposan tisztítja a hajat és  fejbőrt, bőrbarát pH értéke lehetővé teszi a mindennapos hajmosást.

Varga Gyógynövényes hajbalzsam

Jobb tartást és könnyebb kifésülhetőséget biztosít. Összetétele, gyógynövényi hatóanyagai és selyemprotein tartalma gyengéd ápolást, puha tapintást és egészséges fényt adnak a hajnak. Védelmet nyújt a haj számára a mindennapi károsító hatások ellen.

Széchenyi 2020