Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989
Mit várhatsz a Varga hajhullás elleni készítmények használatától?

Mit várhatsz a Varga hajhullás elleni készítmények használatától?

A zöld dobozos Varga hajhullás elleni cseppek használata néhány hét alatt megállítja a túlzott mértékű hajhullást. A hatóidő hosszúságát sok tényező befolyásolja, úgy mint a hajhullás mértéke és kiváltó okai, a használat gyakorisága és rendszeressége, különböző hajkezelések, fodrászati eljárások, stb.

Már a használat második-harmadik hetében szemmel látható változás észlelhető, sokkal kevesebb a kihullott hajszál fésűben, hajmosáskor a lefolyóban.

Igazán jelentős javulást azonban 4-6 hét elteltével lehet érezni, ekkorra már nemcsak hogy a hajhullás csökken jelentős mértékben, de az új haj növekedése is látványos lesz. Ezek az új hajszálak először apró, pihés formában, úgynevezett „babahaj”-ként jelennek meg a fejbőrön, majd növekedésükkel egyre erősödnek és erős, egészséges, fényes hajszálakká válnak.

A 8. hét végére általában mindenki a hajhullás megszűnését, új, egyre erősödő hajszálak megjelenését tapasztalja. Innentől lehet ritkítani a hajcseppek használatát, a meglévő állapot fenntartására heti 3-4 alkalommal napi egyszeri használat javasolt.

Ahhoz, hogy ez a kedvező változás létrejöjjön, a hajcseppek használatát kúraszerűen kell végezni, beépíteni a napi rutinba. Kezdetben érdemes naponta kétszer használni, reggel és este, nagyon erős hajhullás esetén akár naponta többször is használató. Figyelem: a használat első hetében előfordulhat, hogy a hajhullást enyhe mértékben inkább felerősödni látjuk, semmint megszűnni, ettől azonban nem kell megijedni, ez egy természetes folyamat része, mivel a hajcseppekből szerzett tápanyagok hatására az egészséges hajnövekedési ciklus felgyorsul, egészséges hajszálak kezdenek növekedni, ezért a régi, egészségtelen szálak egy része gyorsabban kihullik.

Varga Hajcseppek Kimerült, Töredezett Hajra

A piros dobozos termékünk kifejezetten az igénybe vett, festéstől, hajszárítástól, egyéb fodrászati kezelésektől szárazzá, töredezetté, fénytelenné vált női haj számára lett kifejlesztve. A hajerősítő cseppek tápanyagtartalma a hajhagymákba felszívódva azokon keresztül a hajszálakba jutva erőssé, fényessé, egészségessé, ellenállóbbá varázsolják a hajat, tartást adva nekik. Kúraszerű használat esetén már 6-8 hét elteltével szembetűnő a változás.

Figyelem: Javasoljuk, hogy erős hajhullás esetén a zöld dobozos és a piros dobozos terméket felváltva alkalmazd, lehetőleg reggel a piros dobozos, este a zöld dobozos terméket.

Varga Gyógynövényes sampon

Koncentrált gyógynövényi hatóanyagai táplálják és regenerálják a hajhagymákat, biztosítják a haj egészségét. Használd a hajhullás elleni, illetve a hajerősítő készítményekkel együtt! A sampon kiegészíti ezek hatását, illetve segíti felszívódásukat. A sampont hetente két alkalommal ajánlott használni annak érdekében, hogy a bőr pórusait ne zárják el a gyógynövénykivonatok, és könnyen felszívódjanak.

Varga Gyógynövényes hajbalzsam

Jobb tartást és könnyebb kifésülhetőséget biztosít. Összetétele, gyógynövényi hatóanyagai és selyemprotein tartalma gyengéd ápolást, puha tapintást és egészséges fényt adnak a hajnak. Védelmet nyújt a haj számára a mindennapi károsító hatások ellen.

Széchenyi 2020