Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989

Gyakori kérdések

Az alábbi kérdések és válaszok a VARGA Hajhullás Elleni- illetve Hajerősítő készítményeinkre vonatkoznak. Amennyiben egyéb kérdésed van, az oldal alján lehetőséged van feltenni, kollégánk hamarosan válaszol.  

Mennyi időre elegendő egy üveg VARGA Hajhullás Elleni, vagy Hajerősítő készítmény?

Az üvegen találhatón szórófej kb. 900 fújással permetezi ki az üveg tartalmát. Azt ajánljuk, hogy egy alkalommal kb. 25-30 fújást juttass a fejbőrre. Így, ha naponta egyszer használod a készítményt, akkor az kb. egy hónapig tart.

Csepegtetni kell a termékeket, vagy van rajtuk szórófej?

Minden termékünket különleges svájci szórófejjel láttuk el a könnyebb használat érdekében, hogy a készítményt a haj alá, közvetlenül a fejbőrre lehessen permetezni.

Milyen gyógynövényekből állnak a termékek?

Az összetételek leírását megtalálod az összes webshopban található termék saját dedikált aloldalán a „Vélemények” szekció alatt. Gyógynövénykivonataink a gyógynövényeken kívül kizárólag vizet és a kivonáshoz használt alkoholt tartalmaznak.

Használható-e a Hajhullás Elleni és a Hajerősítő készítmény együttesen?

Igen. Bár a két készítmény hatásmechanizmusa nagyon hasonló, a Hajhullás Elleni termék elsősorban a hajhullás, kopaszodás megállítását, a Hajerősítő készítmény pedig a hajszálak megerősödését segíti elő. Amennyiben együtt alkalmazod a készítményeket, ajánljuk, hogy naponta (vagy kezelésekként) váltogatva használd őket.

Használhatók-e a VARGA gyógynövényes-kozmetikumok egyéb hajápoló szerekkel együtt (pl. sampon, balzsam, hajpakolás, stb.)?

Igen, de a termékeket ajánlott a hajmosást, ill. egyéb hajápolást követően vagy megelőzően kb. fél órával – a megfelelő felszívódási idő biztosítása érdekében – használni. A készítmények egyaránt használhatók még nedves vagy már száraz fejbőrön. Hajmosáshoz ajánljuk a készítmények hatását kiegészítő VARGA Gyógynövényes Sampont vagy VARGA Gyógynövényes Koffein Sampont 

Használhatják-e a készítményeket gyerekek?

Igen, használhatják. A gyógynövénykivonatok semmilyen „problémás” összetevőt nem tartalmaznak, a készítmények bármilyen életkorban használhatók.

Használhatók-e a készítmények terhesség, vagy szoptatás alatt?

Igen, használhatók. A hatóanyagok és az alkohol közvetlenül a fejbőrben szívódnak fel, a készítmények lokálisan fejtik ki hatásukat.

Befolyásolják-e a festett haj színét a termékek?

A készítményt a fejbőrre, a hajtövekhez kell juttatni, így az a hajszálakra nem kerül, a festett hajszínt nem befolyásolja.

Vannak-e mellékhatásai a készítményeknek?

A készítmények természetes gyógynövényes-kozmetikumok, amelyeknek káros mellékhatásai nem ismertek.

Okozhat-e allergiás reakciót a készítmények használata?

A készítmények forgalmazásba kerülésük előtt allergén vizsgálatokon estek át, amelyek során allergiás reakciót nem lehetett kimutatni. A termékekben azonban növények kivonatai találhatók, ezért rendkívül ritka esetekben okozhatnak bőrpírt, viszketést azoknál, akik különösen érzékenyek a növényi összetevőkre vagy az alkoholra. Ilyenkor a készítmények alkalmazását abba kell hagyni.

Milyen fizetési módok vannak a webáruházban?

A megrendelt termékeket online bankkártya-elfogadással, a termékek átvételekor készpénzzel , vagy banki átutalással fizetheted ki.

Személyes átvételre van-e lehetőség, ha az interneten rendelek?

A termékeket az ország szinte minden városában megtalálható FOXPOST automatákhoz is megrendelheted, ahol egy héten belül bármikor kényelmesen átveheted a csomagot anélkül, hogy a futárra kellene várni.

Külföldről rendelhetek-e terméket?

A VARGA termékeket már közvetlenül a webáruházból, magyar nyelven megrendelheted. A kiszállítás díja a lehető legkedvezményesebb, a díj számítása a megrendelt termékek súlya alapján történik. Külföldre történő rendelés esetén a fizetés bankkártyával vagy banki átutalással lehetséges, utánvétes fizetésre sajnos nincs mód.

Mennyi a minőségmegőrzési ideje a VARGA gyógynövényes tinktúráknak (Hajhullás elleni cseppek, Hajerősítő cseppek, Lábspray, stb.)?

2 év, minden VARGA gyógynövényes tinktúra dobozának oldalán a „Felhasználható” felirat mellett szerepel az a dátum, ameddig felhasználható a készítmény (pl.: 08/2025).

Mit jelentenek a samponok, tusfürdő, illetve a balzsam hátoldalán a kupak alatt látható nyomtatott számok? pl.: 208.09.23.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                   13.

Az első szám a gyártási tételszámot jelöli ( 208. a példában ). A további számok a gyártás időpontját jelzik, sorrendben 09->hónap, 23->év, 13->nap.

Mennyi a minőségmegőrzési ideje a samponoknak a tusfürdőnek, illetve a balzsamnak?

A gyártás időpontjától számítva, felbontás nélkül 36 hónap, felbontás után 12 hónap.

További kérdésed van? Itt feltehed. Kollégánk hamarosan válaszol.

Kapcsolat

Adatvédelmi tájékoztatás

1 + 11 =

Széchenyi 2020