Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989
Hajhullás elleni megoldások: melyiket válasszam?

Hajhullás elleni megoldások: melyiket válasszam?

A hajhullás, kopaszodás – elsősorban modern életmódunk következtében – egyre több embert érintő probléma. Számos megoldás született rá az évszázados népi tapasztalatok felhasználásától kezdve a modern orvostudomány alkalmazásáig, beleértve azokat a termékeket vagy eljárásokat, amelyek inkább az emberi ehiszékenységet használják ki, és a hatásuk megkérdőjelezhető. Az alábbiakban megtudhatod, hogy a Varga Hajcseppek miért emelkedik ki a leggyakoribb hajhullás elleni kezelések közül. és milyen előnyei vannak a Varga termékeknek a hajhullás elleni pirulákkal és egyéb hajkezelésekkel szemben.

Népi gyógymódok

Évszázadok óta tudvalevő, hogy a csalán, a körömvirág, a nyírfakéreg, és egyéb, a Varga hajcseppekben is megtalálható gyógynövények kedvező hatással bírnak a hajhullás ellen. Számos könyv, internetes cikk és fórum található arról, hogy milyen módon lehet akár házilag is készíteni természetes alapanyagokból főzeteket. Ezek mind rendelkeznek bizonyos hatással, ám az előállításuk időigényes és fáradtságos folyamat, és a hatásuk közel sem olyan intenzív, mint a Varga Hajcseppeké, amelynek receptjét sok éves kutatómunkával sikerült a lehető leghatékonyabbra fejleszteni. Bátran állíthatjuk azt is, hogy ha valaki házilag készítené el 19 gyógynövény főzetét a Varga recept szerint, körülbelül ugyanannyi pénzbe kerülne a végeredmény, a ráfordított időt és munkát nem is számítva.

Belsőleg használható szerek

(tabletták, kapszulák, szépségpirulák): Sok esetben használnak, hiszen olyan összetevőkből (vitaminokból, ásványi anyagokból, nyomelemekből) állnak, amelyeket a szervezet a haj regenerálására is használhat. Nagy hátrányuk azonban, hogy legfőképpen a hiányos táplálkozásból adódó hajhullás kezelésére alkalmazhatóak, ami azonban csak a töredéke azoknak az okoknak, amelyek hajhulláshoz vezethetnek. Hátrányuk továbbá, hogy a bennük található kémiai anyagok az egész szervezetben felszívódnak, csak nagyon kis részük jut célba, azaz a hajhagymákhoz, másrészt nem kívánatos mellékhatásokat is okozhatnak a szervezet működésében.

Hormonális hatást kiváltó készítmények

A hajhullást nagyon gyakran hormonális tényezők befolyásolják, például nők esetében a szülés és változó kor környékén, férfiak esetében pedig a tipikus férfi kopaszodás is hormonális eredetű. A hormonális hajhullás elleni tablettákkal (DHT blokkolók, alfa reduktáz gátlók) végzett hosszú távú kutatások rámutatnak, hogy olyan komoly mellékhatásaik lehetnek, mint az impotencia, a szexuális vágy csökkenése, erekció problémák és alacsony spermaszám. Az egyéb mellékhatások közé tartozik az allergiás reakció, a mellek megduzzadása és a herefájdalom. Még aggasztóbb, hogy a kutatóorvosok szerint ezek a mellékhatások akkor is megmaradnak, ha a páciens abbahagyja a tabletták szedését, mivel a dihidrotesztoszteron által érintett idegek károsodása tartós és nem hozható rendbe a DHT blokkolók szedését követően.

Külsőleg használható minoxidil vagy más biokémiai hatású készítmények

A minoxidilt eredetileg a magas vérnyomás kezelésére alkalmazták, ezért veszélyes lehet mindazoknak, akik a múltban bármilyen szívproblémát, hirtelen súlygyarapodást, mellkasi fájdalmakat, ájulást vagy gyors szívverést tapasztaltak. A minoxidil használata számos gyakori mellékhatással jár, mint pl. fejbőr irritáció, bőrszárasság, viszketés és vörösödés. Allergiás bőrreakciót is kiválthat. Nők esetében elvétve előfordul a szemöldök megvastagodása, illetve arcszőr megjelenése. A Varga termékek nem tartalmaznak minoxidilt vagy más kémiai összetevőket.

Hajszeszek és más, gyógynövény-alapú termékek

Régóta léteznek alkohol alapú hajvizek és hajszeszek, amelyeket elsősorban férfiak használnak hajápolásra. A Varga Hajcseppek abban különbözik tőlük, hogy sokkal nagyobb koncentrációban tartalmaznak értékes hatóanyagokat (vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat és mikroelemeket), amelyek táplálják és aktivizálják a hajhagymákat, serkentik a fejbőr vérkeringését anélkül, hogy bármilyen módon irritálnák a bőrt vagy károsítanák a hajat. A Varga Hajcseppek kifejlesztését hosszadalmas, aprólékos kutatómunka előzte meg, amely a legnagyobb részben Varga Miklós feltaláló munkájából állt. Olyan receptet hozott létre, amely a legnagyobb mértékben alkalmazza a bioaktív gyógynövényi hatóanyagok egymást erősítő szinergikus hatását. A piacra kerülés után elkerülhetetlen volt, hogy más cégek is megpróbálják lemásolni, és hangzatos ígéretekkel teli reklámkampányokkal pótolni a Varga Cseppekben rejlő igazi hatékonyságot.

Hajbeültetés, hajtetoválás, hajpigmentálás

A legújabb eljárások a természetes alapanyagokkal szemben a modern technikát részesítik előnyben a hajhullás leküzdésére. Ezek eredményes módszerek is lehetnek, csak bizonyos esetekben jól látható a művi beavatkozás nem természetes mivolta. De a legfőbb szempont az ilyen beavatkozások tekintetében azok ára: egy hajbeültetés átlagosan 400-500 ezer forintos költséget jelent. A hajtetoválás, hajpigmentálás is sok esetben fájdalmas és hasonlóan költséges beavatkozás, ám ezekben az esetekben nem is igazi hajat kap a megrendelő, hanem csak a fejbőrére tetovált hajnak látszó rajzot. Ezzel szemben a Varga Hajcseppek a valódi, eredeti hajat adja vissza, egészséges mivoltában, megfizethető áron. Egy hajkúracsomag a webáruházunkban 13000 Ft-ért kapható, és évente pár alkalommal elvégzett, néhány hetes otthoni kezeléssel egészséges, szép hajat varázsol.

Miért ajánljuk tehát a Varga Hajcseppek használatát?

A Varga gyógynövénytermékek klinikailag bevizsgált, biztonságos és hatékony, 100%-ban organikus gyógynövény kozmetikumok, mellékhatások nélkül.

Mindhárom terméket úgy fejlesztették ki, hogy együttes hatásukkal stimulálják, regenerálják a hajat, táplálják a hajhagymákat, ezzel megállítsák a hajhullást és a hajat erőssé, széppé és egészségessé tegyék.

A Varga gyógynövénytermékek mellékhatás nélküli organikus készítmények, amelyek az egész testre ható hajhullás elleni tablettákkal szemben helyileg, kizárólag a fejbőrben fejtik ki hatásukat.

A hajhullás elleni tabletták többségével szemben a Varga termékek használata mindenki számára biztonságos, mellékhatásait mindeddig nem jelentették.

Széchenyi 2020