Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989
Hajkúra férfiaknak – mire számíthatsz?

Hajkúra férfiaknak – mire számíthatsz?

A férfiaknál előforduló kopaszodás okai leginkább az örökletes tényezőkben keresendőek. Ha a családodban a férfiak között akár apai, akár anyai ágon jellemző a korai hajveszteség, akkor ez a probléma nagy valószínűséggel téged is érinteni fog.

Szerencsére a helyzet nem olyan kétségbeejtő, mint azt az első kopasz folt megjelenése láttán sokan gondolják.

Nyerd vissza megritkult hajad, előzd meg a kopaszodást!

Nem igaz, hogy genetikai örökségünkkel szemben tehetetlenek vagyunk, igenis sokat tehetünk a tünetek enyhítése, a kopaszodás folyamatának jelentős csökkentésére, ha időben felismerjük és megfelelően kezeljük a problémát.

Ha hajunk a normál mértéknél erőteljesebben hullani kezd, akár örökletes (hormonális) okok miatt, akár környezeti ártalmak hatására, az minden esetben arra utal, hogy a hajhagymák tápanyagellátásában valami zavar lépett fel, ezért nem tudják funkciójukat megfelelően ellátni, aktivitásuk csökken, vagy teljesen meg is szűnik.

Szerencsére ezek az inaktívvá vált hajhagymák még egy ideig újra aktivizálhatóak, újra hajnövesztésre serkenthetőek, ha megfelelő tápanyagellátást biztosítunk számukra. A Varga Hajcseppek koncentrált gyógynövénykivonata biztosítja ezt a tápanyagot a hajhagymák számára, így néhány hetes használat során a hajhagymák újra megerősödnek, ismét készen állnak a feladatukra, a hajszál termelésére.

A változás egyéni adottságok és a kopaszodás mértékének függvényében mindenkinél más idő eltelte után jelentkezik, valakinél már a használat második hetében szemmel láthatóan csökken a hajhullás mértéke, valakinél csak később. Általánosságban azonban elmondható, hogy a kúra 4.-6. hetére mindenki észleli a hajhullás nagymértékű csökkenését, és az apró, piheszerű, úgynevezett babahajak megjelenését, amelyek a növekedés során erős, egészséges hajszálakká fejlődnek.

A 8 hetes kúra befejeztével a hajhagymák visszanyerik aktivitásukat, de fenntartó kezelésként heti 3-4 alkalommal továbbra is javasoljuk a hajcseppek használatát. Csodát egy szertől sem várhatunk, a Varga Hajcseppek is kizárólag akkor hozzák meg a várt eredményt, ha rendszeresen, kúraszerűen használjuk őket legalább 8 héten át, napi két alkalommal reggel és este.

A cseppek alkalmazását érdemes a napi rutinba beiktatni, ha a fogkefe mellé tesszük az üvegcsét, biztosan nem felejtjük el reggeli és esti használatát. Fontos, hogy legalább hetente kétszer alaposan mossunk hajat, mivel a bőr pórusai a gyógynövényes kúra során elzáródhatnak, ami gátolja a felszívódást.

Széchenyi 2020