Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989

Férfi hajhullás ellen

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

A 20 és 45 éves kor között kopaszodásnak induló férfiak esetében általában hormonális eredetű hajhullásról (androgen alopecia) van szó.

Ha a családban apai vagy anyai oldalon a férfiak korán kopaszodni kezdtek, valószínű, hogy a probléma nálad is jelentkezni fog. Ennek azonban nem feltétlenül kell így történnie. A kopaszodás folyamata ugyanis késleltethető, illetve megfelelő kezeléssel akár visszafordítható.

A tipikus férfias hajritkulás közvetlen kiváltó oka a tesztoszteronból képződő DHT hormon, amely a hajhagymák tápanyagellátását vészesen csökkenti, blokkolja. A hajtermelés az érintett területen egyre jobban romlik, ezért a hajszálak erősen elvékonyodnak, majd idővel nem képződnek újak, és ezzel fokozatosan megindul a haj ritkulása a homloktól a halántékok felé haladva, illetve a fejtetőn. Mivel a kopaszodás nem más, mint a haj lassú „éhenhalása”, a hormonális eredetű hajhullás a hajhagymák intenzív táplálásával jelentősen lelassítható, megállítható.

Nyerd vissza az eddig elvesztett hajszálaid és gátold meg a további hajritkulást!

A Varga hajregeneráló készítmények a lehető legnagyobb dózisban juttatunk tápanyagot közvetlen az elégtelenül működő hajhagymáknak, és még az évek óta nyugvó hajhagymák működését is képesek serkenteni. A közel tíz éves felhasználói tapasztalat megerősíti, hogy a készítménnyel megelőzhető és meg is állítható a kopaszodás folyamata, emellett a készítmény használata során a hajhiányos területeken számos esetben újbóli hajnövekedés is tapasztalható.

A hajhullás elleni termék 19 gyógynövény koncentrált kivonata, amely közel 200 értékes hatóanyagot – vitaminokat, ásványi anyagokat és mikroelemeket – tartalmaz. Ezek intenzíven táplálják és aktivizálják a hajhagymákat és serkentik a fejbőr vérkeringését.  Alkalmazása biztosítja a hajhagymák folyamatos tápanyag-utánpótlását, így gátolja azok elsorvadását és ezzel ellensúlyozza a DHT hormonok tápanyag felszívódást gátló hatását. Előrehaladottabb kopaszodás esetén gyakran előfordul, hogy a hajat nem termelő hajhagymák egy része még életképes. Ezekben az esetekben a készítmény intenzív használata újbóli hajnövekedést indíthat meg a hajhiányos területen.

A hajhullás egyéb okai férfiaknál

A stressz, egyoldalú táplálkozás, egyes gyógyszerek szintén okozhatnak hajhullást. Ilyenkor a haj megritkulása még könnyen visszafordítható, mivel a készítmény használatával a hajhagymák rövid időn belül magukhoz térnek. A Varga Hajcseppek a kiváltó ok fennállása esetén nem engedi a hajhagymákat elsorvadni, más részről pedig rendkívül gazdag hajépítő vitamin- és ásványi anyag tartalma révén gyors segítséget jelent a haj egészségének visszaállításában.

Széchenyi 2020