Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989

Varga Sport termékcsalád

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

A mozgás az egyik legalapvetőbb szükségletünk. A nehézséggel, fájdalommal járó mozgás kezelés nélkül jelentős mértékben rontja az életminőségünket.

Mozgásszervi problémákkal több százmillió ember küzd a világon. Legtöbb esetben a derék-, hát-, váll- és nyakfájás okozza a panaszokat. Ezek mellett a térd- és csípő problémák is nagyon gyakoriak.

A kialakulásukért elsősorban a mozgásszegény életmód, a nem megfelelő táplálkozás, valamint a sok ülés felelős. Emellett a helytelen edzésmunka és a túlterhelés, valamint a hiányos regeneráció (nem megfelelő nyújtás, kevés pihenés) is okozhatnak a mozgásszervi problémákat.

TEGYÉL A MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁK ELLEN ÉS MOZOGJ KÖNNYEBBEN!

A VARGA Mozgás Plus egy természetes összetételű, mentolos masszázs készítmény derék-, nyak-, térd- és izomproblémák, valamint izomfáradtság esetén mindennapi használatra.

Rozmaring és feketenadály hatóanyagainak, valamint a mentolnak köszönhetően a bőrre juttatva nyugtató érzést kelt a sajgó, érzékeny testrészek testfelületén. A gyógynövényes hatóanyagok és a mentol fokozzák a bőr alatti kötőszövetekben a vérkeringést. A gyógynövényes készítménnyel végzett masszázs lazító és nyugtató hatású, oldja a merev izmokat, illetve ízületeket. Segít enyhíteni a megterhelő izommunka, hosszantartó állás, vagy gyaloglás utáni izomfáradtság érzetet, támogatva a könnyebb mozgást.

Széchenyi 2020