Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989
Természetes hajnövesztő szerek

Természetes hajnövesztő szerek

A természetes hajnövesztő szerek összetevői, a gyógynövények sem csodaszerek, de olyan sokféle tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst és különböző gyulladáscsökkentő, a fejbőr keringését élénkítő és bőrregeneráló vegyületeket tartalmaznak, amelyek hatásmechanizmusát folyamatosan kutatják a szakemberek is.

Hogy működnek a természetes hajnövesztő szerek?

Sokat lehet hallani a különböző növényi olajok, a zöld tea, a rozmaring és még számos más természetes növényi kivonat, pakolás gyors hajnövesztő hatásáról. Vajon tényleg hatásosak? Melyiket érdemes választani? Hogyan, miért válhatnak be a természetes hajnövesztő szerek?

A hajhagymáknak sokféle tápanyagra és egészséges fejbőrre van szüksége az erős hajszálak termeléséhez. Maradva a fenti három példánál, a növényi olajok magas E-vitamin tartalmuk révén, a rozmaring a fejbőr hajszálereinek keringését élénkítő tulajdonságai miatt, a zöld tea pedig kiemelkedő antioxidáns tartalmának köszönhetően lehet jótékony hatással hajra. Egyenként azonban sokkal kevésbé hatékonyak, mint együttes erővel lehetnének! A hajhagymák működéséhez az egyébként nagyon fontos E-vitaminon túl még számos más vitaminra és ásványi anyagra is szükség van, a fejbőr alatti hajszálerek keringését élénkítő összetevők pedig akkor tudják igazán jól kifejteni hatásukat, ha az erekben keringő vérben bőségesen vannak jelen ezek a tápanyagok.

Az egészséges hajnövekedés legfontosabb forrásai közé tartozik az A-vitamin, a C-vitamin, a D-vitamin, az E-vitamin, a B7-vitamin, vagyis a biotin és a folsavként is ismert B9-vitamin. Az ásványi anyagok közül a vas, a réz, a cink, a szilícium és a réz elengedhetetlen és megfelelő fehérjebevitelre is szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy erős hajszálak termelődjenek. A vitaminok és az ásványi anyagok azonban kiegészítik egymás feladatait, ha valamelyikből jelentős hiány alakul ki a szervezetben, akkor a többi sem hasznosul megfelelően. Ezért van az, hogy sokszor egyik természetes hajnövesztő szer sem bizonyul önmagában hatékonynak, arról nem beszélve, hogy a ricinusolajat, a tojást, vagy akár egy gyógynövényből készült főzetet nem olyan egyszerű a hajra kenni, főleg nem napi rendszerességgel.

A hajritkulás elleni küzdelem türelemmel, a megfelelő készítmény több hónapon át történő rendszeres használatával lesz csak eredményes, hiszen a hajszálak havonta 1-1,5 cm-t nőnek mindösszesen. A fejbőr és a hajhagymák megfelelő táplálásával megindulhat a hajnövekedés, de mire a hajhagymákból termelődő hajszálak megerősödnek és szemmel láthatóan is sűrűsödni kezd a haj, legalább két hónapnak kell eltelnie. Ehhez pedig olyan természetes hajnövesztő szer alkalmazására van szükség, ami napi rendszerességgel is könnyen, kényelmesen használható, hogy ne vesszen el a kezdeti lelkesedés.

Együtt működik: a VARGA hajcseppek 19 gyógynövénnyel táplálják a hajhagymákat

Varga Herbal Hajcseppek hajhullás ellen

Varga Herbal Hajcseppek hajhullás ellen

A VARGA hajerősítő és hajhullás elleni cseppek erőssége pontosan a sokféle gyógynövény együttes erejében rejlik – nem beszélve a nagyon praktikus spray kiszerelésről. Naponta néhány percnyi idő ráfordításával a hajhagymákat és a hajszálakat tápláló vitaminok és ásványi anyagok, bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő és antioxidáns anyagok sokaságához juttatja a fejbőrt és a hajhagymákat. Az évtizedes szakmai tapasztalatokra épülő szakmai hozzáértéssel válogatott gyógynövények jótékony tulajdonságait kutatások sora igazolja. A VARGA hajcseppek ugyanakkor nem csak az egészséges hajnövekedéshez szükséges tápanyagokat biztosítják a hajhagymáknak. A természetes hajnövesztő szerek népszerű összetevői a fejbőr hajszálereinek keringését élénkítő növényi kivonatok, és ezeknek a VARGA hajcseppek a legjavát tartalmazzák! A torma, a borsmenta és a csalán mindenki számára ismert bőrvörösítő, a helyi keringést serkentő hatásáról, de a zsálya és a bojtorján is segíti a hajhagymákat abban, hogy a hajszálerekben keringő nagyobb mennyiségű vérből több tápanyaghoz jussanak. A rendszeres hajápoláshoz pedig érdemes a VARGA hajcseppeket tartalmazó gyógynövényes samponokat választani!

Széchenyi 2020