Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989
Édesburgonya az egészséges hajért – és csak úgy!

Édesburgonya az egészséges hajért – és csak úgy!

Az elmúlt időszakban egyre „divatosabbá” vált az egészség.  Több a fitt életmódot folytató ember. A hulladékokat szelektíven válogatjuk. A ruházati cikkek vásárlásakor a kényelemé és a fenntarthatóságé, a sminkelés és hajápolás terén pedig jellemzően a természetes megjelenésé fő szerep.

Az ételek terén sincs ez másképp: igyekszünk egészségesebb, organikusabb ételeket fogyasztani. Ott van például a sült krumpli. Bár ez fantasztikusan finom, sajnos egy cseppet sem egészséges. Szerencsére egyre több helyen lehet már édesburgonyát kérni helyette. Az édesburgonya pedig egészen más.

Miért imádjuk az édesburgonyát?

Az első, legnyilvánvalóbb oka: mert isteni finom, ráadásul sok minden (és gyorsan) elkészíthető belőle! Különösen ilyenkor ősszel jó egy finom krémlevesként, vagy csak kisütve egy kiváló kézműves hamburger társaságában.

Emellett pedig még egészséges is. Az édesburgonyát (vagy más néven batátát) alacsony zsír és koleszterin tartalma miatt a cukorbetegek is fogyaszthatják. Ráadásul tartalmaz A, B és C-vitaminokat és béta-karotint is – amiknek a fogyasztásával hozzájárulhatsz a fejbőröd, illetve a hajad egészségéhez! Ha pedig ez nem lenne elég, található még benne kálcium, vas, magnézium, mangán, kálium, foszfor, nátrium, szelén, réz és cink is.

Mit tehetnél még a hajad egészségéért a batáta evésén kívül?

A fentiek alapján bátran kijelenthetem, hogy ha szeretnéd egy kicsit belülről is megsegíteni a hajad egészséges növekedését, akkor az amúgy is finom batátával nem nyúlhatsz mellé. Ugyanakkor, ha szeretnél ennél is többet tenni az ügy érdekében, próbáld ki a Varga Cseppeket, vagy a Varga Herbal termékeket, amelyek megalkotásakor szintén az egészséget és a természetességet tartottuk szem előtt!