Ügyfélszolgálat (8.30 - 15.30): +36 70 39 21 989

Fizetési módok és szállítás

Szállítási díj:

11.500,- Ft vásárlás felett a szállítás az egész ország területére ingyenes.

A 11.500,- Ft alatti megrendelések postaköltsége belföldre:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (GLS futár): 1190,- Ft.

GLS PONTRA történő rendelés: 1190.- Ft.

FOXPOST automatába történő rendelés: 690,- Ft.

Ezen felül Önt semmilyen csomagolási vagy kezelési költség nem terheli. A szállítási díjat rendszerünk a megrendeléskor jelzi Önnek, és automatikusan hozzáadja a végösszeghez.

Külföldi kiszállítás esetén a szállítási díj ország- és súlyfüggő, a pontos díjat az ország megadásakor adja meg a rendszer.

A kiszállítás módja:

A webáruházban megvásárolt termékeket a világ minden országába postázzuk. A megrendelt árut jelöletlen, diszkrét dobozban küldjük el Önnek a GLS futárszolgálattal, vagy GLS csomagponton, illetve FOXPOST automatánál történő személyes átvétellel.
Futárral (GLS):
Az érkezés időpontjáról (3 órás intervallumban) e-mailben kap tájékoztatást. Az e-mail tartalmazza a futár számát, így Önnek lehetősége nyílik a csomagot a megjelölt időszaktól eltérő időpontban átvenni. Ha a futár nem találja otthon, szintén telefonon egyeztet az átvételi időpontról. Kérjük, hogy a telefonszámát (lehetőleg mobiltelefon) és e-mail címét minden esetben adja meg! Ezek nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!
GLS csomagpont:
A rendelési adatok megadásakor kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső GLS csomagpontot. A csomag átvételi pontra érkezésének időpontjáról e-mailben kap tájékoztatást. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A GLS a kiszállítást követő harmadik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld, amennyiben az áru még a GLS CsomagPonton van.
Átvétel FOXPOST automatánál:
Amennyiben FOXPOST automatába rendel, a csomag megérkezése után SMS tájékoztatást kap. A csomagot 3 munkanapon belül át kell venni. Figyelem!  FOXPOST esetén csak bankkártyás, vagy átutalásos fizetés lehetséges, az utánvétet készpénzben történő kifizetésére nincs lehetőség!

Szállítási idő:

A várható szállítási idő 2-5 munkanap a megrendeléstől számítva. A csomag feladásáról automatikus üzenetet fogunk küldeni, amely után általában a következő munkanapon kézbesíti a futárszolgálat a csomagját, a fent olvasható módon, az időpontot e-mailben kapja meg. FOXPOST automatára történő rendelés esetén általában 3 munkanpon belül érkezik meg a csomag, PICK PACK PONT esetén 3-5 munkanapon belül.
A külföldi kiszállítás a távolság függvényében 3-8 napot szokott igénybe venni. Amennyiben 8 napon túl sem kapta meg a csomagját, kérjük jelezze elérhetőségeinken!
Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át! Amennyiben a csomag sérülten érkezik Önhöz, illetve ha a rendelésével kapcsolatban bármilyen egyéb problémája merülne fel, kérjük lépjen velünk kapcsolatba munkaidőben a következő telefonszámon: +3670/392-19-89.

Külföldi kiszállítás:

A külföldi megrendeléseket vagy a GLS futárral, vagy FEDEX-szel, illetve postai úton küldjük ki. A szállítás általában 3-8 napot szokott igénybe venni. A szállításról érdeklődni a postai termékkövető szám, vagy a GLS, illetve FEDEX csomagszám alapján lehetséges, amelyet e-mailben küldünk meg Önnek, miután a csomagját feladtuk.

Fizetési lehetőségek a webáruházban:

  • bankkártya
  • készpénzes utánvétel
  • banki átutalás

Barion bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.