Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989

Szállítási díj:

10.000,- Ft vásárlás felett a szállítás az egész ország területére ingyenes.

A 10.000,- Ft alatti megrendelések postaköltsége belföldre:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (DPD futár): 1490,- Ft / utánvét esetén: +390,-Ft

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (MPL futár): 1990,- Ft / kizárólag bankkártyás fizetéssel, előre utalással

FOXPOST automatába történő rendelés: 1080,- Ft.

MPL csomagutomatába történő rendelés: 990,- Ft

Ezen felül Önt semmilyen csomagolási vagy kezelési költség nem terheli. A szállítási díjat rendszerünk a megrendeléskor jelzi Önnek, és automatikusan hozzáadja a végösszeghez.

Külföldi kiszállítás esetén a szállítási díj ország- és súlyfüggő, a pontos díjat az ország megadásakor adja meg a rendszer.

A kiszállítás módja:

A webáruházban megvásárolt termékeket az Európai Unión belül a legtöbb országba postázzuk. A megrendelt árut a DPD, vagy MPL futárszolgálattal küldjük el Önnek, vagy belföldön FOXPOST, MPL automatához is rendelheti.
Futárral (DPD):
Az érkezés időpontjáról (3 órás intervallumban) e-mailben kap tájékoztatást. Az e-mail tartalmazza a futár számát, így Önnek lehetősége nyílik a csomagot a megjelölt időszaktól eltérő időpontban átvenni. Ha a futár nem találja otthon, szintén telefonon egyeztet az átvételi időpontról. Kérjük, hogy a telefonszámát (lehetőleg mobiltelefon) és e-mail címét minden esetben adja meg! Ezek nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!
Átvétel FOXPOST automatánál:
Amennyiben FOXPOST automatába rendel, a csomag megérkezése után SMS tájékoztatást kap. A csomagot 3 munkanapon belül át kell venni. Figyelem!  FOXPOST esetén csak bankkártyás, vagy átutalásos fizetés lehetséges, az utánvétet készpénzben történő kifizetésére nincs lehetőség!

Szállítási idő:

A várható szállítási idő 2-5 munkanap a megrendeléstől számítva. A csomag feladásáról automatikus üzenetet fogunk küldeni, amely után általában a következő munkanapon kézbesíti a futárszolgálat a csomagját, a fent olvasható módon, az időpontot e-mailben kapja meg. FOXPOST, MPL automatára történő rendelés esetén általában a csomag feldolgozásától számítva* 3 munkanapon belül érkezik meg a csomag (*FOXPOST-os, MPL-es rendelések esetén a leadott rendelések 2-3 naponta kerülnek feldolgozásra az aktuális rendelésmennyiségtől függően).
A külföldi kiszállítás a távolság függvényében 3-8 napot szokott igénybe venni. Amennyiben 8 napon túl sem kapta meg a csomagját, kérjük jelezze elérhetőségeinken!
Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át! Amennyiben a csomag sérülten érkezik Önhöz, illetve ha a rendelésével kapcsolatban bármilyen egyéb problémája merülne fel, kérjük lépjen velünk kapcsolatba munkaidőben a következő telefonszámon: +3670/392-19-89.

Külföldi kiszállítás:

A külföldi megrendeléseket DPD-vel küldjük ki. A szállítás általában 3-8 napot szokott igénybe venni. A szállításról érdeklődni a DPD csomagszám alapján lehetséges, amelyet e-mailben küldünk meg Önnek, miután a csomagját feladtuk.

Fizetési lehetőségek a webáruházban:

  • bankkártya
  • készpénzes utánvétel
  • banki átutalás

OTP SimplePay bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések az OTP SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó OTP Mobil Szolgáltató Kft. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, törzsszáma: 24386106

Barion bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Széchenyi 2020