Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989

Intenzív hajregeneráló kúra nőknek Gyógynövényes Koffein Samponnal

(8 vásárlói értékelés)

14490 Ft

6-8 hetes intenzív kúra a hajhullás megállítására, az igénybe vett haj regenerálására, és a haj természetes szépségének visszanyerésére

Tartalma:

 • 2db VARGA Hajcseppek – hajhullás ellen
 • 2db VARGA Hajerősítő Cseppek – kimerült, töredezett hajra
 • 2db VARGA Gyógynövényes Koffein Sampon

Ezt az organikus, de mégis intenzív hatóanyagokat tartalmazó csomagot ajánljuk a hajhullás megállítására és a tápanyaghiányos, gyenge, töredezett, igénybe vett haj regenerálására. Élő hajhagymák esetén a haj növekedése legkésőbb 6-8 héten belül újból megindul. Férfiak számára is ajánlott, ha a hajhullás mellett a haj vitalizálása szükséges.


A hajhullás elleni hajcseppeket naponta kétszer kell alkalmazni, reggel a hajerősítő, este a hajhullás elleni készítményt. Javasoljuk, hogy legalább hetente kétszer moss hajat a VARGA Gyógynövényes Koffein Samponnal!


A hajkúracsomagot diszkrét csomagolásban, ingyen szállítjuk házhoz!

TIPP: a még hatékonyabb hajápolás érdekében rendelj VARGA Gyógynövényes Hajbalzsamot is a kúracsomag mellé!

Intenzív hajregeneráló kúra nőknek Gyógynövényes Koffein Samponnal termékről 8 értékelés

 1. Istvánné Dudás

  A hajcseppekkel nagyon megvagyok elégedve, miután teljesen megállt a hajhullásom. Együtt használtam az Intenzív hajregeneráló kúra nőknek Gyógynövényes cseppjeit a koffeines samponnal és hajbalzsammal együtt, ezért külön-külön nem is tudom értékelni őket, viszont így együtt használva teljesen megvagyok elégedve a végeredménnyel.

 2. Katalin

  Sajnos a koromból kifolyólag már nem valószínű, hogy dús lesz a hajkoronám , de a hajhullásomat megállította Még egy pozitív dolog. A hajszesz jó tartást ad a hajamnak.

 3. Dóra M.

  Betegségből kifolyólag veszitettem el a hajamból sokat főleg a homlok résznél foltokban eltünt a hajam. Nem használom az előírtak szerint, így is tökéletes a hatása. Mindenkinek ajánlom hogy haszálja. Már a második kúrát csinálom. Évente egyett.

 4. Attiláné Tóth

  Egyenlőre még nem látom a hatást, de szerintem működni fog. Megvárom a végét. A sampon nagyon jó, szép tőle a hajam, és még dúsabbnak is tűnik. Az illata pedig csodálatos. Talán akác??? A későbbiek folyamán, ha elfogy, biztosan rendelni fogok majd belőle.
  Minden jót kívánok!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.