Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989

Hogyan kell használni a hajhullás elleni termékeket?

A hajhullás elleni termék használata

A készítmények használata gyors és egyszerű. Az üvegeken az alkalmazást megkönnyítő speciális svájci szórófej található. A szórófej csövét a mellékelt ábra szerint fordítsd el oldalirányba, majd az üveget lehetőleg függőleges helyzetben tartva permetezd a szert a fejbőrre, a hajszálak alá. Juttass a készítményből az egész hajas fejbőrre, majd finoman, egyenletesen masszírozd be a szert. Kezeléskor a hajat nem szükséges megmosni. Amennyiben hajat mosol, a készítményeket hajmosás, ill. egyéb hajápolást követően vagy megelőzően kb. fél órával – a megfelelő felszívódási idő biztosítása érdekében – használd. Ügyelj arra, hogy a készítmény használatakor a hajhiányos területekre nagyobb mennyiség jusson.

A kezelés gyorsan és könnyedén elvégezhető, mindössze 1-2 percet vesz igénybe.

Varga hajerősítő cseppek használat

FIGYELEM: Amennyiben a hajhullás két hónapos kezelés után sem szűnik meg, vagy nem csökken számottevően, a probléma hátterében komolyabb, szakorvosi kezelést igénylő okok állhatnak. Ebben az esetben mindenképp javasolt a hajhullás okainak orvosi vizsgálata!

A készítmények dobozában részletesebb használati útmutató található.

VARGA GYÓGYNÖVÉNYES SAMPON

A VARGA Gyógynövényes Sampon és Gyógynövényes Koffein Sampon kiegészíti és fokozza a Hajhullás Elleni és a Hajerősítő készítmények hatását. Koncentrált gyógynövényi hatóanyagai táplálják a hajhagymákat. A kellemes illatú samponok alaposan tisztítják a fejbőrt és a hajat, összetételük és bőrbarát pH értékük lehetővé teszi a mindennapos hajmosást. Nem tartalmaznak mesterséges színező anyagot, szilikont és parabéneket. Minden hajtípusra használhatóak. Hosszabb hajhoz a könnyebb kifésülhetőség érdekében használj VARAG Hajbalzsamot is.