Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989

Hogyan kell használni a hajhullás elleni termékeket?

A hajhullás elleni termék használataA VARGA készítmények használata gyors és egyszerű. Az üvegeken az alkalmazást megkönnyítő speciális szórófej található. A szórófej csövét a mellékelt ábra szerint fordítsd oldalirányba, majd az üveget lehetőleg függőleges helyzetben tartva permetezd a szert a fejbőrre, a hajszálak alá. Juttass a készítményből az egész hajas fejbőrre, majd finoman, egyenletesen masszírozd be a szert. Kezeléskor a hajat nem szükséges megmosni. Amennyiben hajat mosol, a készítményeket hajmosás után használd. Ügyelj arra, hogy a készítmény használatakor a hajhiányos területekre nagyobb mennyiség jusson.

A kezelés gyorsan és könnyedén elvégezhető, mindössze 1-2 percet vesz igénybe.

Varga hajerősítő cseppek használat

FIGYELEM: Amennyiben a hajhullás két hónapos kezelés után sem szűnik meg, vagy nem csökken számottevően, a probléma hátterében komolyabb, szakorvosi kezelést igénylő okok állhatnak. Ebben az esetben a szer alkalmazását abba kell hagyni, és mindenképp javasolt a hajhullás okainak orvosi vizsgálata.

Részletes használati útmutató a termékek dobozában található.

VARGA GYÓGYNÖVÉNYES SAMPON

A VARGA gyógynövényes sampon kiegészíti és fokozza a hajhullás elleni és a hajerősítő készítmények hatását. Koncentrált gyógynövényi hatóanyagai táplálják és regenerálják a hajhagymákat, biztosítják a haj egészségét. A kellemes illatú sampon alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajat, összetétele és bőrbarát pH értéke lehetővé teszi a mindennapos hajmosást. Életkortól és nemtől függetlenül az egész család számára ajánlott, minden hajtípusra használható. A sampont használd hetente két alkalommal, vidd fel a nedves hajra, rövid ideig hagyd hatni, majd öblítsd le. Hosszabb hajhoz a könnyebb kifésülhetőség érdekében használj Varga hajbalzsamot is. Ha hajat mosol, a hajhullás elleni és a hajerősítő gyógynövénykivonatainkat minden esetben a hajmosás után használd.