Barion Pixel
Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00) +36 70 39 21 989

Hogyan kell használni a hajhullás elleni termékeket?

A hajhullás elleni termék használata

A VARGA Hajhullás elleni és hajerősítő készítmény 1-2 hónapon keresztül használandó, naponta egy alkalommal. A készítmények használata gyors és egyszerű. Az üvegeken az alkalmazást megkönnyítő speciális svájci szórófej található. A szórófej csövét a mellékelt ábra szerint fordítsd el oldalirányba, majd az üveget lehetőleg függőleges helyzetben tartva permetezd a szert közvetlenül a fejbőrre (kb. 20-35 fújást). Juttass a készítményből az egész hajas fejbőrre, majd finoman, egyenletesen masszírozd be a szert. Használat után a készítményt nem szükséges kimosni a hajból. Hajmosás előtti alkalmazás esetén kb. 30 percig hagyjuk a fejbőrön a készítményt a megfelelő felszívódási idő biztosítása érdekében. Ügyelj arra, hogy a készítmény használatakor a hajhiányos területekre nagyobb mennyiség jusson.

Varga hajerősítő cseppek használat

FIGYELEM: Amennyiben a hajhullás két hónapos kezelés után sem szűnik meg, vagy nem csökken számottevően, a probléma hátterében komolyabb, szakorvosi kezelést igénylő okok állhatnak. Ebben az esetben mindenképp javasolt a hajhullás okainak orvosi vizsgálata!

A készítmények dobozában részletesebb használati útmutató található.

VARGA Gyógynövényes samponok

A VARGA Gyógynövényes sampon és Gyógynövényes koffein sampon kiegészíti és fokozza a Hajhullás elleni és a Hajerősítő készítmény hatását. A kellemes illatú samponok alaposan tisztítják a fejbőrt és a hajat, összetételük és bőrbarát pH értékük lehetővé teszi a mindennapos hajmosást. Nem tartalmaznak mesterséges színező anyagot, szilikont és parabéneket. Minden hajtípusra használhatóak. Hosszabb hajhoz a könnyebb kifésülhetőség érdekében használj VARAG hajbalzsamot is.

Széchenyi 2020