Hogyan kell használni a hajhullás elleni termékeket?

A hajhullás elleni- és hajerősítő készítményeinket férfiak, nők és gyerekek életkortól függetlenül egyaránt használhatják. A termékek mesterséges összetevők és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek, kizárólag természetes, bőrbarát anyagokat tartalmaznak.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ – Hajhullás elleni- és hajerősítő készítmények:

A hajhullás elleni termék használata

A Varga készítmények használata gyors és egyszerű. Az üvegeken az alkalmazást megkönnyítő speciális szórófej található. A szórófej csövét a mellékelt ábra szerint fordítsa oldalirányba, majd az üveget lehetőleg függőleges helyzetben tartva permetezze a szert a fejbőrre, a hajszálak alá. Juttasson a készítményből az egész hajas fejbőrre, majd finoman, egyenletesen masszírozza be a szert. Kezeléskor a hajat nem szükséges megmosni. Amennyiben hajat mos, a készítményeket hajmosás után használja. Ügyeljen, hogy a készítmény használatakor a hajhiányos területekre nagyobb mennyiség jusson.

A kezelés gyorsan és könnyedén elvégezhető, mindössze 1-2 percet vesz igénybe.

Varga hajerősítő cseppek használat

FIGYELEM: Amennyiben a hajhullás két hónapos kezelés után sem szűnik meg, vagy nem csökken számottevően, a probléma hátterében komolyabb, szakorvosi kezelést igénylő okok állhatnak. Ebben az esetben a szer alkalmazását abba kell hagyni, és mindenképp javasolt a hajhullás okainak orvosi vizsgálata.

Részletes használati útmutató a termékek dobozában található.

VARGA GYÓGYNÖVÉNYES SAMPON

A Varga gyógynövényes sampon kiegészíti és fokozza a hajhullás elleni és a hajerősítő készítmények hatását. Koncentrált gyógynövényi hatóanyagai táplálják és regenerálják a hajhagymákat, biztosítják a haj egészségét. A kellemes illatú sampon alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajat, összetétele és bőrbarát pH értéke lehetővé teszi a mindennapos hajmosást. Életkortól és nemtől függetlenül az egész család számára ajánlott, minden hajtípusra használható. A sampont használja hetente két alkalommal, vigye fel a nedves hajra, rövid ideig hagyja hatni, majd öblítse le. Hosszabb hajhoz a könnyebb kifésülhetőség érdekében használjon Varga hajbalzsamot is. Ha hajat mos, a hajhullás elleni és a hajerősítő gyógynövénykivonatainkat minden esetben a hajmosás után használja.