Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989

Intenzív hajregeneráló kúra nőknek

(85 vásárlói értékelés)

13790 Ft

6-8 hetes intenzív kúra a hajhullás megállítására, az igénybevett haj regenerálására, és a haj természetes szépségének visszanyerésére

Tartalma:

 • 2db Varga Hajcseppek – hajhullás ellen
 • 2db Varga Hajerősítő Cseppek – kimerült, töredezett hajra
 • 2db Varga Gyógynövényes Sampon

Ezt az organikus, de mégis intenzív hatóanyagokat tartalmazó csomagot elsősorban hosszabb haj esetén ajánljuk a hajhullás megállítására és a tápanyaghiányos, gyenge, töredezett, igénybe vett haj regenerálására. Élő hajhagymák esetén a haj növekedése legkésőbb 6-8 héten belül újból megindul. Férfiak számára is ajánlott, ha a hajhullás mellett a haj vitalizálása szükséges.


A hajhullás elleni hajcseppeket naponta kétszer kell alkalmazni, reggel a hajerősítő, este a hajhullás elleni készítményt. Javasoljuk, hogy legalább hetente kétszer mosson hajat a Varga Gyógynövényes samponnal!


A hajkúracsomagot diszkrét csomagolásban, ingyen szállítjuk házhoz!

TIPP: a még hatékonyabb hajápolás érdekében rendeljen Varga gyógynövényes hajbalzsamot is a kúracsomag mellé!

Intenzív hajregeneráló kúra nőknek termékről 85 értékelés

 1. Anonim

  Az eddigi leghatékonyabb kúra volt! Ez valóban ért is valamit! Csodákra nem képes, de látható javulást eredményezett!Köszönöm!

 2. Frigyesné F.

  Állítom, hogy a hajhullás teljesen megszűnt. A rendelés előtt elhasználtam 1 zöldet, a hullást megállította. Ez a rendelés:1 zöld és 1 piros kifogyott. Pár szál mintha kezdene nőni a homlokom felett. Úgy tűnik néha, mintha barnulna az ősz új növekménye??? Azt biztosabban állítom, hogy a tartása javult, mintha sprődebb lenne, jobb tartású, vastagabb szálú. Szubjektív a megállapítás, nem mérhető, ill. én nem tudom mérni. Azért bizakodom és tovább használom!

 3. Aszalai

  Csökkent a hajhullásom, de a probléma valószínűleg az én készülékemben van mert túl macerásnak találom mindennap használni

 4. Szabó

  Nagyon jót tett a hajamnak. Nem hullik és erősebb lett.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.