Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989

Intenzív hajregeneráló kúra nőknek

(71 vásárlói értékelés)

13490 Ft

6-8 hetes intenzív kúra a hajhullás megállítására, az igénybevett haj regenerálására, és a haj természetes szépségének visszanyerésére

Tartalma:

 • 2db Varga Hajcseppek – hajhullás ellen
 • 2db Varga Hajerősítő Cseppek – kimerült, töredezett hajra
 • 2db Varga Gyógynövényes Sampon

Ezt az organikus, de mégis intenzív hatóanyagokat tartalmazó csomagot elsősorban hosszabb haj esetén ajánljuk a hajhullás megállítására és a tápanyaghiányos, gyenge, töredezett, igénybe vett haj regenerálására. Élő hajhagymák esetén a haj növekedése legkésőbb 6-8 héten belül újból megindul. Férfiak számára is ajánlott, ha a hajhullás mellett a haj vitalizálása szükséges.


A hajhullás elleni hajcseppeket naponta kétszer kell alkalmazni, reggel a hajerősítő, este a hajhullás elleni készítményt. Javasoljuk, hogy legalább hetente kétszer mosson hajat a Varga Gyógynövényes samponnal!


A hajkúracsomagot diszkrét csomagolásban, ingyen szállítjuk házhoz!

TIPP: a még hatékonyabb hajápolás érdekében rendeljen Varga gyógynövényes hajbalzsamot is a kúracsomag mellé!

Intenzív hajregeneráló kúra nőknek termékről 71 értékelés

 1. Martina

  Megállította a hajhullásom és vissza is dúsította a hajamat. Látványos javulás 6 hét használ után állt be

 2. Zsuzsanna Tóth

  Nagyon jó, megállította a hajhullásomat.

 3. Gabriella F.

  Egy hónapja használom a termékcsaládot és már az első két hétben sokat erősödött a hajam. Nem hullott csomóban és rengeteg baba hajam lett.

 4. Erzsebet

  Betegség utáni hajhullásra rendeltem utolsó lehetőségként. Sok szert beszedtem, de a hajam csak hullott. Kopasz foltok is megjelentek. Ezt a kúrát elkezdtem és a második héttől kevesebb lett a kefében a hajam. azóta vége a kúrának, a sampont még használom és tele van a fejbőröm bébihajjal. nincsenek foltok, a kefébe pár hajszál van. Nagyon örülök , hogy megtaláltam a terméküket.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.