Ügyfélszolgálat (8.30 - 15.30): +36 70 39 21 989

Teljes, 60 napos pénzvisszafizetési garancia

A hajhullás, hajritkulás sok embert érint. Az elmúlt évtizedekben hajhullás elleni termékek százai kerültek a boltok polcaira szerte a világban. Ezek hatékonysága azonban általában igencsak megkérdőjelezhető. Nem csoda, hogy a legtöbben kétszer is meggondolják, hogy érdemes-e egy újabb készítménnyel próbálkozni.  Mi a Varga Cseppeknél több mint egymillió eladott termék után tudjuk, hogy vásárlóink többsége eléri az eredményt, amit vár. Biztosak vagyunk abban, hogy Te is elégedett leszel a hajhullás elleni termékeinkkel, ezért különleges pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk:

Ha 60 nap elteltével bármilyen oknál fogva nem vagy elégedett a termékeinkkel, egyszerűen küldd vissza a termékek kiürült üvegeit és visszatérítjük a teljes kifizetett vételárat. 

Megrendelés garanciával

Állítsd meg a hajhullást most, rendeld meg termékeinket kockázat nélkül!

Visszatérítési szabályzat – teljes, 60 napos pénzvisszafizetési garancia

Garantáljuk, hogy a hajhullás elleni kezelésünk 8 hét alatt megállítja a túlzott hajhullást, amennyiben a használati útmutatóban leírtak szerint használják. A garancia a “Varga hajcseppek hajhullás ellen” megnevezésű termék esetében minimum 2, maximum 4 db termékre vonatkozik, valamint a www.vargacseppek.hu webáruházban vásárolt férfi, illetve női hajkúra csomagokra. A fejbőr hajhiányos területén újbóli hajnövekedés kizárólag akkor tapasztalható, ha a hajhagymák életképesek. Felelősséggel senki sem ígérhet biztos hajnövesztő hatást, ezért a garancia erre nem vonatkozik.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a kiürült üvegeket visszaküldöd, lépj velünk kapcsolatba e-mailben a weboldalunk (www.vargacseppek.hu) alján található „Kapcsolat” menüpontban, és kérj egy regisztrációs számot. A garancia a használat első 60 napjára vonatkozik, ezért a regisztrációs szám a vásárlás időpontját követő 60. nap után, de maximum a kézhezvételt követő 75 napon belül kérhető.

Miután a regisztrációs számot megkaptad, 10 munkanap áll rendelkezése, hogy a kiürült üvegeket, valamint a vásárlást igazoló bizonylat vagy számla eredeti, vagy másolati példányát az általunk e-mailben megadott címre elküldd. Regisztrációs szám nélkül feladott csomag esetén nem áll módunkban a vételárat visszatéríteni.

A levélben add meg lakossági bankszámlaszámod, ahová a termékek vételárát visszautalhatjuk. A visszatérített összeg nem tartalmazza a kiszállítás árát. A csomag visszaküldésének költségeit nem áll módunkban megtéríteni. Kérjük, válassz követhető csomagküldési módot, mivel a szállítás közben elveszett csomagokért nem vállalunk felelősséget.

Háztartásonként kizárólag egy vásárló jogosult egyszeri visszatérítésre. Ha bármilyen kérdésed merül fel a pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatban, kérjük küldj e-mailt a weboldalunk alján található „Elérhetőségeink” menüpontból.

A pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatban a “VARGA CSEPPEK” Kft a szabályzat be nem tartása esetén a jogi utat kizárja.

Megrendelés garanciával

Állítsd meg a hajhullást most, rendeld meg termékeinket kockázat nélkül!