Ügyfélszolgálat (munkanapokon 9.00 - 15.00): +36 70 39 21 989

Hajhullás vélemény – “Nekem a segítségemre volt, nem csak a hajhullásom megoldásaként…”

 

“Fodrászként dolgozom 10 éve. A vendégeim és saját érdekemet szem előtt tartva, minden év őszén “kutatást” végeztem. Többféle hajerősítőt és növekedésserkentőt is kipróbáltam az évek során saját magamon. Összehasonlítottam a hatóanyagokat, ezek előfordulási arányát termékenként. Volt közöttük amit külsőleg, volt amit belsőleg étrend kiegészítőként kellett alkalmazni.Természetesen mindet kúraszerűen ajánlott alkalmazni.
A Varga termékek azért voltak szimpatikusak számomra, mert nem csak hogy külsőleg kell alkalmazni az emésztőrendszerünket nem terhelve, hanem az is fontos szempont hogy egy természetes anyag- a gyógynövények alkoholos kivonata. Nekem a segítségemre volt, nem csak a hajhullásom megoldásaként, de még az erős zsírosodást is mintha csökkentené, a hajamat a tőnél kicsit megemelve tartást is adott a hajamnak. Egyik vendégemnek súlyos műtét után ajánlottam, hogy a hajvesztést megelőzzük, és neki is hasonló tapasztalata volt.
Ami még nekem tetszik, hogy a sampon könnyű állagú, jól habzik és kellemes az illata nem úgy mint a hasonló gyógynövényes termékeknél.”

Ungvári Cecília
Budapest