A Varga Cseppek története

Varga Miklós, a Varga Hajcseppek feltalálója, építészmérnök, gyógynövényszakértő:

Minden a húszas éveim végén kezdődött. Megszűnni nem akaró hajritkulásomat hiába próbáltam hajhullás elleni készítmények tömkelegével megakadályozni, mégis egyre jobban kopaszodtam. Az állandó eredménytelenség lelkileg nagyon megviselt, és amikor a külföldön vásárolt termékek is hatástalannak bizonyultak, végképp elegem lett a bolti csodaszerekből”.

Mivel sokévnyi hiábavaló próbálkozás után sem voltam hajlandó lemondani hajamról, ezért úgy döntöttem, hogy ezentúl magam keresek megoldást a folyamatos hajvesztésemre. Mérnökként minden témába vágó anyagot alaposan áttanulmányoztam, és miután az összes szóba jöhető lehetőséget megvizsgáltam, utolsó esélyként a hajregenerálódást fokozó gyógynövények után kezdtem kutatni.

Végül éveket szántam arra, hogy megtaláljam a hajvesztésem ellenszerét, így sikerült közel ötévnyi kitartó kísérletezés után összeállítanom egy nagyon hatásos gyógynövénykivonatot. Ez a készítmény valóságos csodát művelt, mivel terjedelmes kopaszságomat hat hónap alatt jelentősen csökkentette. Feltűnő és hirtelen jött hajnövekedésemet sokan észrevették, egyre-másra kértek segítséget az ismerősök, később pedig már azok ismerősei is. Örömömre egyre több látványos eredmény született, amelyekre idővel még a média is felfigyelt.

Ennek köszönhetően az RTL Klub Fókusz című műsora 2002-ben bemutatott számos olyan esetet, ahol a gyógynövénycseppet használók haja jelentősen visszanőtt. Ez már a második országos televíziós megjelenés volt, és utána tömegével kerestek fel a hajhullással küszködő, reményvesztett emberek szerte az országból, segítségemet kérve. Ők döbbentettek rá igazán, hogy milyen nagy szükség van a készítményemre, és ez vezetett odáig, hogy építészmérnöki hivatásomat végleg feladva belefogtam a hajhullás elleni szerem sorozat-gyártásába.

Így nőtt ki a panelkonyhai kis laboromból egy családi gyógynövény-manufaktúra, ahol ma a Varga Cseppet üzemi körülmények között állítom elő mindazok számára, akik hozzám hasonlóan szintén le akarják győzni a nehezen kezelhető hajhullást, hajritkulást.